Gavekort

Giv en fantastisk madoplevelse som gavekort til dine forældre, svigerforældre, store børn eller medarbejdere du gerne vil forkæle.

Gavekortet kan benyttes på alle vores restauranter. 

OBS:
Når du køber et gavekort på denne hjemmeside, vil du modtage en mail med et link til selve gavekortet. Gavekortet er en print-selv-version. 

Gavekortet er gældende til alle vores restauranter. Formel B vil stå som modtager af pengene. 

Gavekort kan ikke bruges til online køb eller events. 

Ved køb af gavekort pålægges betalingen et gebyr efter NETS foreskrifter.

Værdi efter eget ønske (min. 200,- DKK)

DKK

Dette gavekort passer perfekt som bidrag til en god frokost for to personer på enten Restaurant Sletten i Humlebæk eller Restaurant Palægade i København. Gavekortet kan naturligvis bruges på alle vores restauranter.

500,00 DKK

En god frokost. Med dette gavekort får den heldige modtager mulighed for en god frokost for to personer på enten Restaurant Sletten i Humlebæk eller Restaurant Palægade i København. Gavekortet kan naturligvis bruges på alle vores restauranter.

1.000,00 DKK

Perfekt til forældre, svigerforældre eller dine voksne børn. For 2.500 kr. får den heldige modtager en god aften for to personer med både mad og vin på restauranterne: Uformel, Palægade og Sletten. På formel B dækker gavekortets værdi middag for en person

2.500,00 DKK

For 4500 kr. får den heldige modtager af dette gavekort mulighed for en fantastisk aften på alle vores restauranter. Eksempelvis på formel B svarer gavekortet til formel B menu samt vinmenu for to personer. Gavekortet kan bruges på alle vores restauranter

4.500,00 DKK

Vælg betalingstype

Kurv

Varetotal: 0 DKK
Betalingsgebyr: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK

Betaler

(Bemærk: felter markeret med * skal udfyldes)

Gavekort

(Ved bestilling af flere gavekort, indtastes modtager navne på næste side)